Doctor Ovidiu Muscoi – Iridolog

May 19, 2010 at 7:10 pm

Daca aveti probleme de sanatate si nu reusiti sa va tratati cu ajutorul medicinii traditionale, apelati la iridologie, stiinta cu ajutorul careia sunt descoperite problemele de santate prin sudierea irisului si care permite un tratament naturist.
Dr. Muscoi Ovidiu este un medic iridolog cu o vasta pregatire medicala, care va poate determina starea de sanatate numai printr-o simpla analiza a irisului.
Bazandu-se pe cunostintele sale medicale, insa apeland la metode de tratament naturiste, dr. Ovidiu Muscoi va depista cu ajutorul iridologiei orice afectiune a organismului dumneavoastra si va va prescrie un tratament numai pe baza de plante.
Profesionalismul si devotamentul pe care dr. Ovidiu Muscoi il are fata de pacientii sai, ofera acestora siguranta ca orice problema de sanatate depistata cu ajutorul iridologiei, va fi rezolvata exclusiv prin remedii naturiste.
Dr. Ovidiu Muscoi acorda consultatii numai in cadrul cabinetului sau, iar relatia medic-pacient este intotdeauna bazata pe confidentialitate si incredere.
Experienta in domeniul medical si studiile aprofundate in iridologie demonstreaza ca schemele de tratament realizate de dr. Ovidiu Muscoi sunt bazate pe cunostinte solide ale functionarii organismului uman si ale afectiunilor acestuia.


Advertisements

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , , , , , , , , , .%d bloggers like this: